Pieni hetki on taas vierähtänyt siitä kun viimeksi kirjotin. Lapsettomuustutkimukset on ainakin melkein tehty ja tässä vaiheessa ei ainakaan ole kummastakaan löytynyt vikaa. Mä ovuloin normaalisti ja kaikki labrat oli ok. Tosin kartotuskierrossa luteaalivaihe (eli siis vaihe ovulaatiosta kuukautisiin, jonka pitäis olla 14 päivää jotta alkiolla olisi mahdollisuus kiinnittyä) jäi 10 päiväkseksi, mutta siihenkin on kuulemma olemassa lääkitys, millä se saadaan pidemmäksi. Aukiolotutkimus mulle vielä tehdään, koska miehen simpat oli kunnossa. Sillä määrällä ja laadulla on kuulemma ihan hyvät mahdollisuudet tulla raskaaksi. Vähän toivon että tuo aukiolotutkimus vaikuttais positiivisesti tähän raskautumisyritykseen.

Lääkäri ehdotti seuraavaksi hoidoksi inseminaatiota hormonituella (pistokset), edellyttäen että mun munajohtimet on auki. Aukiolotutkimus on 3.7, joten mahdollinen inssi menee sit jonnekin heina-elokuun vaihteeseen, tai voipi kyllä olla että siirretään sitä sit vielä kierrolla eteenpäin, koska meillä on elokuun alussa rakkaan ystävän häät, joissa olen kaasona.

Nyt onkin koko kesä kaikenlaista tekemistä, joten saadaan vähän etäisyyttä tähän yrittämiseen. Mutta kyllä se on vaikeeta, kun on jo melkein kaks vuotta laskenu päiviä ja tehny ovistestejä yms.