Tänään rakenneultrassa meille paljastui tärkempänä asiana tietysti se että kaikki on oikein hyvin, mutta myös se että meille odotetaan pienenpientä poikaa Aamulla olin taas ihan sekasin ultraan lähdettäessä, kun jännitti niin paljon, pyörin vaan ympäri kotia, enkä saanu mitään aikaseksi. Onneksi ei sairaalalla tarvinnu kovin kauan odottaa, vaan päästiin aika nopeasti ultrattavaksi. Kätilö tutki tosi tarkkaan kaikkia rakenteita niin kauan, että mun selkä oli ihan jumissa, kun vihdoin sain nousta siitä pöydältä. Nähtiin vauvan aivot, molemmat aivokammiot ja pikkuaivot, sydän, munuaiset, virtsarakko ja mahalaukku ja tietty jalat ja kädet. Profiilista ei saatu kuvaa, kun toinen ei millään suostunu poseeraamaan, mutta eipä se nyt niin tärkeetä ole, pääasia että vauvalla oli kaikki kunnossa. Mittojen mukaan painoarvioksi tuli 375g, ja pään mitta vastasi viikkoja ja reisiluun mitta tais olla vajaan viikon edellä. Kätilö oli jo lopettamassa ultrausta, kun mä sit uskaltauduin kysymään, että näkyykö siellä mahdollisesti kumpi vauva voisi olla, tutkimusta sit jatkettiin ja kätilö sano että aika selvästihän tuo pojalta näyttää. Mulla olikin ihan poikaolo, joka on vaan viime viikkoina vahvistunu, olisin ollu TOSI yllättyny jos vauva olisikin ollut tyttö.

Ultran jälkeen käytiin miehen mummille kertomassa poikauutiset, ja saatiin siellä lounasta. Sit mentiin käymään kirppiksellä katsomassa vauvanvaatetarjontaa, ostin pari pipoa, bodyn, housut ja sellasen kevyttoppapuvun. Anoppilassa käytiin iltasella kahvilla ja sepä paljastikin kätköistään, vaikka mitä ihania vauvanvaatteita. Bodyja oli varmaan melkein kymmenen, ja sen lisäksi ihana reiman kevyempi haalari, joka on just hyvä, kun vauva syntyy syyskuussa. Raivasin sit näillä kaikille vaatteille tilaa yhteen lipaston laatikkoon, ja se tulikin jo niin täyteen et tarvii varmaan raivata lisää tilaa tai sit vaan ostaa vauvalle oma lipasto. Nimiäkin me alettiin jo miehen kanssa miettimään ja sen valitseminen tulee mitä luultavimmin olemaan tosi vaikeaa.

Nyt vaan vietetään lomaviikkoa rauhassa, kun ei päästä reissuunkaan. Huomenna ajateltiin lähteä retkelle porkkalanniemeen.

Täällä ollaan siis maailman onnellisimpia tällä hetkellä, kyllä tämä vaan on niin ihanaa.