Tänään on siis 20+0 eli raskauden puolivälissä mennään. Oon ollu nyt pari päivää kotona , kun sain tän ihanan siitepölyallergian lisäksi vielä flunssan. Muuten olo on ollu taas tosi hyvä, kärpänen on ilmeisesti venytelly itelleen tilaa sen verran että lonkat ei oo ollu enää kipeet ja nukun yöni tosi hyvin. Mahakipua mulla on ollu aika paljon parina vikana päivän, vihlasee tosi ilkeesti kun esim. nousee ylös, ja varsinkin sillon kun rakko on tosi täynnä, mutta välillä on taas sellasia hetkiä kun ei satu yhtään. Neuvolatädille laitoin viestiä, kun alko jo vähän huolestuttamaan, mutta se sano sen tod. näk. johtuvan kohdun kasvusta. Mä enemmän epäilisin ummetusta. Eilen meinasin jo saada hermoromahduksen iltapäivällä, kun en tuntenu liikkeitä, mutta kymmenen aikaan alko taas masussa kunnon bileet. Eilen sain paketin bebesistä missä oli mulle kesän häihin mammamekko, ja oli just sopiva. Tänään tuli hm:ltä täydennystä mammavaatearsenaaliin, eiköhän näillä pärjätä kesä.

Lomaviikko olis ens viikolla ja meidän piti lähteä maanantain rakenneultran jälkeen eurooppaan lomailemaan, mutta saa nyt nähdä perutaanko koko reissu ton tuhkapilven takia. Lauantaina jokatapauksessa loma aloitetaan viettämällä yhden kaverin polttareita ja sunnuntaina olis toisen kaverin babyshowerit.

Rakenneultra jännittää jo aika paljon, mietin vaan että onko kaikki kunnossa. Tätä ainaista murehtimista tämä raskausaika tulee ihan varmasti olemaan ja eipä tämä tähän raskausaikaan taida loppua. Taitaa olla äitiys vielä pahempaa murehtimista. Elossa masussa ainakin ollaan, sen verran voimakkaita liikkeitä on viime päivinä tuntunu.