Täällä vietetään nyt sitä auvoisaa vauva-arkea. Meillä on mennyt pääasiassa ihan hyvin. Äitiä tuppaa vaan edelleen itkettämään varsinkin silloin kun pieni vaan itkee ja äiti ei tiedä mikä toisella on hätänä. Imetys lähti ihan hyvin käyntiin kun oltiin päästy kotiin sairaalasta, mutta kahden viikon iässä neuvolassa huomattiin ettei paino ollu noussut tarpeeksi, joten nyt sitten ollaan jouduttu antamaan korviketta imetyksen lisäksi ja sekös aiheuttaakin sitten niitä ihania masuvaivoja. Ja muutenkin tää imetyksen osittainen epäonnistuminen on aiheuttanut taas äidille niitä itkuja, kun muutenkin kaikki on uutta.

Tissitakiainen heräs taas syömään, jatkan juttua myöhemmin.

Jatkuu: Mies oli ekat pari viikkoa meidän kanssa kotosalla ja viime viikonloppuna meni töihin ja me oltiin poitsun kanssa kolme yötä ihan kaksin (mies tekee siis yövuoroa) Hyvin meillä meni yöt. Tankattiin suunnilleen puoleen yöhön jonka jälkeen unta riitti neljään ja uuden tankkauksen jälkeen ollaan nukuttu ainakin kasiin ja sillon isi tuleekin kotiin. Mies on mahdollisuuksien mukaan nukkunut töissä niin että mä oon sit saanu aamulla vielä nukkua ja mies on hoitanut poikaa.

Imetys vielä kestää niin että kerralla syö ainakin sen puol tuntia, useimmiten tunninkin. Aluksi imetin rintakumeilla, mutta nyt poitsu on hiffanu miten tissiä syödään ja me ollaan kun vanhoja tekijöitä tissin imemisessä. Toiveena on että saatais jättää vähitellen korvikkeet vähemmälle ja päästäis vielä ihan täysimetykseen. Nyt on alkanu jo näyttää vähän paremmalta kun parhaimmillaan vauva söi vuorokaudessa 300ml korviketta ja loput tissistä ja tänään on syöny tissiä ja vaan 160ml korviketta ja kellokin on jo 19.00. Maidon tuloa oon koittanu lisätä pumppaamalla aina silloin tällöin imetyksen päälle.

Vielä ei olla uskallettu kovin pitkälle kotoa lähteä, mutta kaupoilla ollaan käyty jo useampaan kertaan ja mummilassa. Pitkiä vaunulenkkejä oon tehnyt yksin ja yhdessä miehen kanssa melkein joka päivä, onneks on ollut kauniit ilmat.