Tänään onkin sitten se kauan odotettu päivä, eli laskettu aika. Lasketunajan kunniaksi aamulla heräsin kipeeseen supistukseen, jota seurasi toinen. Vessareissulla pyyhkiessä tuli oikein kunnolla verensekasta limaa ja pieni verihyytymäkin. Vähän säikähdin, mutta pikalukemisella netistä selvisi, että kohdunsuun aukeamiseen saattaa liittyä veristä vuotoa. Vauva oli taas aika hiljanen, mutta onneks pari potkua tuli varmistamaan että sillä on kaikki hyvin.

Neuvolassa kävin myös ja siksi uskalsinkin olla niin rauhallinen vaikka verta oli havaittavissa. Neuvolatäti sano heti että musta näkee että synnytän ihan pian. Maha on kuulemma tipahtanu, sen tosin oon huomannu itsekin, kun en enää näe napaa =) Pissa oli puhdas ja verenpainekin yllättävän hyvä 128/81. Painoa oli viikossa tullu 1600g, mutta varmasti nestettä suurimmaksi osaksi, oon kyllä nyt aika surutta vetäny herkkuja. SF-mitta oli 34, eli sama kun viime viikolla (nyt ollaan tasan keskikäyrällä)  ja vauvan päätä ei enää tuntenu, kun oli jo niin alhaalla. Sydänäänetkin kuulu tosi alhaalta ja hyvin sydän sykki vauvalla.

Sain vielä maanantaille ajan, vaikka neuvolatäti oli sitä mieltä että synnytän huomenna ja vauva painaa vähän päälle 3kg. Nyt vaan sit odotetaan niitä supistuksia, menkkajomotusta on ollu koko päivän.