Täällä elellään normaalia vauva-arkea. Vauva on jo iso poika, vajaan viikon päästä 3 kuukautta. Meillä menee alkuhankaluuksien jälkeen jo ihan hyvin. Poitsulla on lempinimi Murmeli ja Murmelina tullaan seikkailemaan täällä blogimaailmassa. Murmelilla on välillä vähän masuvaivoja ja niitä sit huudetaan, mutta pääosin on kyllä tyytyväinen vauva. Edelleen saa pelkkää tissimaitoa ja maito on riittänyt hyvin. Viimesen kuukauden isi on ollu paljon töissä ja me ollaan silloin Murmelin kanssa yöt kahden. Syödään 2-3 kertaa yössä ja yöunet on yleensä klo 00-10. Tai aamulla herää yleensä puol kasin aikaan ja tissitankkauksen ja vaipanvaihdon jälkeen nukahtaa vielä pariksi tunniksi, ja yleensä mami nukahtaa kanssa. Illalla yleensä nukahtaa jo ekan kerran ysin aikaan, mut herää vielä kukkumaan ja kukkuu sit yleensä puoleen yöhön asti. Päikkäreitä nukutaan vähän vaihtelevasti. Joskus nukkuu pitkät päikkärit kahentoista aikaan ja joskus pikkupäikkäreitä pitkin päivää.

Kotona ollaan päivisin suurimmaksi osaksi. Yleensä oon kyllä yrittäny että kerran viikossa käytäis jossain. Yleensä jollain kaverilla, joka on myös äitiyslomalla. Tässä lähellä tosin aloitti just MLL:n perhekahvila, mutta se on jo klo 9.30 ja me yleensä vielä nukutaan silloin. Seurakunnallakin olis joku perhekerho sielläkin vois mennä käymään. Ehkä me tammikuussa aletaan sit enemmän kulkea riennoissa. Mun yks kaveri saa helmikuussa kanssa pojan, niin sen kanssa tullaan varmaan aika paljon kyläilemään puolin ja toisin.

Kyllä sitä monesti tulee mietittyä kuinka onnekkaita ollaan että hoidot onnistu ja meillä on noin ihana poika. Usein ajattelen että näinhän sen kaiken pitikin mennä, että kaikkien vaikeuksien jälkeen saatiin miedän ihana Murmeli. Parisuhdekin voi jotenkin tosi hyvin, vaikka aikaa toisille ei paljoa olekaan.